Foods

  • Onze menukaart dient als voorbeeld; omdat de gerechten op het menu zeer regelmatig worden gewijzigd kan het dat een aantal gerechten van deze kaart inmiddels zijn vervangen.

  • Brood
  • 3.50
  • met aioli
  • Smeerselplankje
  • 6.25
  • met brood
  • Knabbelplankje
  • 5.75
  • Olijfjes, gerookte amadeltjes en aioli
  • Jamon Serrano
  • 4.25
  • Minimaal 9 maanden gerijpt uit de bergachtige regio van Andalusië
  • Cencinas de Leon
  • 8.00
  • Minimaal 12 maanden eikgerookte spaanse runderham
  • Jamon Iberico Grand Cru
  • 10.50
  • Pata negra wereld beroemd om zijn zachte nootachtige smaak
  • Coppa di Parma
  • 4.75
  • Minimaal 16 maanden gerijpt uit Parma
  • Fuet
  • 5.60
  • Catalaanse gedroogde worst, licht zoete, licht geperde smaak
  • Saltufo Salami
  • 5.60
  • Salami met zomertruffel en parmezaan
  • Terrine met walnoten van ‘t Schop
  • 6.50
  • Grof gebakken bio-paté met walnoten van boerderij t Schop
  • Charcuterieplateau
  • 12.50
  • met brood en smeerseltjes
  • Verse oesters
  • 8.25
  • 3 stuks
  • 24 maanden oude kaas
  • 5.50
  • met honing-port siroop
  • Amandelen
  • 3.75
  • Huisgerookt & gezout
  • Olijven
  • 4.50
  • Gemarineerd
  • Caesars wrap
  • 6.75
  • De Keizerlijke mexicaan
  • Dadels
  • 5.00
  • met chorizo en spek
  • Cabana’s ribbetjes
  • 6.00
  • Mals en je mag met je handjes eten
  • Coq au vin
  • 6.75
  • Lekkere bezopen kip
  • Albondigas
  • 5.50
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Krokante kipstukjes
  • 6.25
  • met sesamsaus
  • Gamba’s
  • 7.25
  • in Thaise rode curry
  • Calamaris
  • 5.50
  • gefrituurde pijlinktvis
  • Aros de Cebolla
  • 4.50
  • Gefrituurde uienringen
  • Patatas pobres
  • 4.25
  • Aardappel gerecht
  • Biefstukpuntjes
  • 7.00
  • Oosters gemarineerd
  • Champinones al Ajillo
  • 4.25
  • Knoflook champignons
  • Frias Plank
  • 18,50
  • met diverse koude bites
  • Calientes Plank
  • 19.50
  • met diverse warme bites
  • Steaktartaar (rund)
  • 10.50
  • met Amsterdams uitje, kwarteleitje en mosterdschuim
  • Rendang
  • 11.50
  • met krab, kokoscake, gele biet, soja boontje seroendeng en zoetzure Ramanas
  • Frisse buratta
  • 9.00
  • met avocado, gelei van tomaat, zongedroogde tomaatjes, verse asperges en rucola
  • Runderezeltje
  • 13.50
  • met verse asperges, ansjovisboter en jus van sjalotjes
  • Procureur
  • 12.50
  • van het weidevarken met buikspek en diverse bereidingen van wortel
  • Gebraisseerd lamsrugfilet
  • 13.00
  • met aardpeer, krokantjes van truffel en zoete aardappel
  • Schelvisfilet
  • 12.50
  • Op geconfijte jonge prei, gedroogde kappertjes en mosterdzaad
  • Vlasweiting
  • 11.00
  • met venkel, lamsoor en groene curry
  • Coquilles
  • 12.00
  • met zwarte risotto, verse asperges en schuim van asperges en postelein
  • Zuurdesem broodje
  • 5.00
  • met Jamon Serrano
  • Zuurdesem broodje
  • 5.00
  • met walnoten pate van boerderij 't schop
  • Zuurdesem broodje
  • 5.50
  • met geitenkaas, honing en noten
  • Sandwich
  • 8.50
  • met heerlijke krabsalade
  • Sandwich
  • 8.50
  • met kip en ei
  • Boerenbrood
  • 11.50
  • met Hollandse garnalenkroketten van Vis en Meer
  • Salade met Quinoa
  • 12.50
  • met rode biet en geitenkaas geserveerd met brood
  • Salade Gamba
  • 13.50
  • een tikkeltje pittig
  • Paprika-tomatensoep
  • 5.25
  • een beroemde klassieker van Cabana
  • Verse seizoensgebonden soep
  • 5.25
  • wat het land te bieden heeft
  • Roots 2 of 3 gangen lunch menu
  • 22.50 - 29.50
  • samengesteld uit de delicatessen kaart door onze chef